Reconnective healing

Wat is Reconnective healing?

Reconnective Healing is een contactloze, energetische beleving. De ervaring verhoogt de energetische frequenties van het lichaam waardoor balans en heelheid zich manifesteert op fysiek, mentaal , emotioneel en spiritueel vlak. Het is verbondenheid, aanwezigheid en observatie die de kenmerken zijn van deze belevenis. Er kunnen zich helende transformaties voordoen op verschillende niveaus zoals innerlijke vrede, heelheid, innerlijke wijsheid, mentale klaarheid, verbeterde intuïtie......

Hier kan je alvast de gratis mini gids Reconnective healing raadplegen en eventueel downloaden in de Engelse taal.

Reconnective healing herbalanceert lichaam en geest naar een optimale staat

De behandeling duurt in zijn totaliteit ongeveer 60 minuten. Beginnend met een kort intakegesprek gevolgd door de behandeling die ongeveer een 30 tal minuten duurt. Er wordt afgesloten met een debriefing die bestaat uit het opsommen van de ervaringen die je gevoeld hebt.

Deze behandeling kan je ook ervaren van op afstand mocht een verplaatsing naar de praktijk niet tot de mogelijkheid behoren. 

Kies je voor de afstandshealing dan wordt er vooraf even telefonisch contact opgenomen om de behandeling uit te leggen. Hier duurt de eigenlijke behandeling ook een 30 tal minuten. Na de sessie vindt ook dan weer een telefonische debriefing plaats.

Weest bewust dat je bewust bent van bewustzijn